Uitgelicht
Vodeg Camper Products - Home

Welkom op de webpagina's van Vodeg Camper Products. Vodeg Camper Products B.V. is het gespecialiseerde technische installatiebedrijf voor het woongedeelte van uw camper. Onze passie is techniek & kennis. Wat ons betreft begint een technische aanpassing / uitbereiding met een goed advies, gevolgd door een professionele installatie en wordt afgerond met uitleg / demonstratie van de werking. Er is een groot verschil in kwaliteit tussen installatie bedrijven, en dan wordt hier met name bedoeld de kwaliteit van in- en opbouw werkzaamheden. Natuurlijk wilt u ook een scherpe prijs. Als u een hoge kwaliteit wilt en een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boven in de menubalk staat het item "Tech info", vanuit dat menu kunt u vernemen welke verschillen er o.a. zijn tussen producten en waar verschillen tussen in- en opbouw kwaliteit naar voren komen. Ook worden hier bekende problemen besproken met vermelding van oorzaak en mogelijke oplossingen. Wij wensen u dan ook veel lees plezier.Vodeg Camper Products is gesloten:
- donderdag 5 maart 2020 .
- van maandag 4 mei 2020 tot en met dinsdag 19 mei 2020.
Voor dringende zaken stuur even een mailtje naar info@vodeg.nl of spreek een bericht in op ons telefonische antwoord apparaat.

In de linker kolom staan diverse artikel groepen, door op de groep naam te klikken gaat u naar die groep toe. Bovenaan in de linker kolom staat ook de groep producten inclusief inbouw/montage kosten. Zo'n 95% is direct uit voorraad leverbaar. Staat het door u gezochte product er niet bij, stuur even een mailtje naar info@vodeg.nl met uw vraag / gezochte product.

Geen mail van ons ontvangen?
Veel klanten van ons hebben een email ontvangen met de melding dat er een update is voor hun satelliet ontvanger. Helaas is ook gebleken dat het email adres dat wij hebben van een aantal klanten niet (meer) juist is. Deze klanten ontvangen dan geen bericht. Dus heeft u wel een Teleco of TeleSat systeem bij ons aangekocht of laten repareren maar geen email ontvangen, login dan even in op deze website en controleer uw email adres. Of stuur even een mailtje naar info@vodeg.nl met uw gegevens, dan passen wij het voor u aan.

BELANGRIJK:
Velen maken graag gebruik van onze diensten. Helaas zijn wij beperkt in het aantal beschikbare werk uren per dag. Om teleur stellingen te voorkomen is het belangrijk om tijdig te bellen (naar 0495-470020) voor een afspraak of even een mailtje te sturen naar info@vodeg.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en het onderwerp zodat we contact met u kunnen opnemen. Dit geldt ook voor "kleinigheidjes".

Wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag van 9:00-12:00 en van 13:00-17:00. (Tel.: 0495-470020)
Als we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon meteen te beantwoorden of als u belt buiten openingstijden, dan heeft u de mogelijkheid om een berichtje in te spreken. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en onderwerp in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Dat kan ook 's avonds of de volgende werkdag zijn. Het heeft geen zin om meerdere keren achter elkaar te bellen, telefoontjes worden afgehandeld in volgorde van binnen komst.


Vraagt u zich af ...
- waarom de huishoud accu de laatste tijd zo snel leeg is?
- of het nu verstandiger is om zonnepanelen aan te schaffen of toch maar een 230volt generator?
- of er LED verlichting is die wel gezellig warm licht geeft?
- waarom de huishoudaccu nog geen twee jaar mee gaat?
- of uw gasinstallatie voor de kookplaat, koelkast en verwarming nog wel echt zonder lekkages is?
of zit u met andere camper gerelateerde vragen en/of problemen?
Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.